Veleprodaja Pon - Čet: 07:30–16:00, Pet: 07:30–14:20, Maloprodaja Pon - Čet: 07:30–16:00, Pet: 07:30–15:00

Storitve

Tehnocom rešitve

Stopite korak v prihodnost

Z digitalizacijo v 21. stoletju so se odprle priložnosti za izboljšave z novo tehnologijo, zaradi katere so se številne industrije izboljšale in optimizirale svoje delovanje.

Prestop v lažje, hitrejše in enostavnejše poslovanje, je tako prineslo številne pozitivne preobrate. Z digitalizacijo zalog, procesov ter orodja, smo odprli priložnost optimiziranega in bolj produktivnega delovanja industrije in posledični dvig profitabilnosti.

Tako so se preko novitet, ki jih prinaša industrija 4.0., implementirali napredni sistemi, razbremenitev delavcev ter digitalizacija delovnih procesov.

S prestopom k novi industriji boste tudi vi trajnostni inovator, ki bo dosegal višjo učinkovitost, nižjo stopnjo napak (med delovnimi procesi), ter dvig profitabilnosti.

Enostavno vodenje zalog

V sistemu Cloud, za avtomatizirana naročila in dostave.

Zmanjšanje tveganja za serijske napake

S pametnimi orodji se odpravi možnost za napake.

Višja učinkovitost

Z industrijo 4.0. lahko dosežete višjo učinkovitost izdelave produktov.

Pregled kakovosti

Preko pametnih navodil se izvedejo kontrole kakovosti izdelkov.

Zmanjšan čas izdelave

Omogočanje hitrejših in masovno višjih rezultatov.

Digitalizacija delovnih procesov

Enostavno komuniciranje, uvajanje novi oseb ter avtomatizirano vodenje in uvedba izboljšav/ novosti v delovni proces.

Rezervirajte svojo brezplačno analizo!

Za maksimalne rezultate vas bo obiskal naš operater, ki vam bo svetoval in za vas opravil brezplačno analizo za višjo profitabilnost.

Tehnocom rešitve

V okvirju prodajnega programa, pametne tovarne, ponujamo

Ne ostajajte v preteklosti, naredite korak naprej in se prepustite digitalizaciji, ki vam omogoča: krajši čas izdelave, hitro implementacijo novih produktov, standardiziranje delovnih procesov, logistično opredelitev in vzpostavitev pakiranja C-elementov, in več.

Vodenje zalog C-elementov preko digitalnih tehnic

Napredna orodja, kot so digitalne tehtnice, vam omogočajo enostavno in hitro vodenje zalog C-elementov. Sistem vam nudi popoln nadzor nad zmanjšujem čas naročanja (na podlagi predhodnih izkušenj), izvažanjem inventure v realnem času in še veliko več.

Pametno pakiranje prilagojeno vašim korakom montaže

Ker je vsak projekt unikaten in potrebuje vnaprej določene komponente, jih glede na oddano naročilo, spakiramo po korakih tako, kot jih boste potrebovali za končno sestavo produkta. S tem se vam bo dvignila profitabilnost in zmanjšal čas montaže.

Digitalizacija delovnih procesov in pametna navodila

S pametnimi navodili, ki se vodijo digitalno, bo komunikacija potekala brezhibno in vse potrebne informacije se bodo prikazovale avtomatsko, z vodenjem preko CLOUDA. Tako boste prihranili čas, omogočili hiter prenos informacij ter zmanjšali sistemske napake.

Pametna orodja

Sistem, grajen za pospeševanje in optimizacijo procesov, ima cilj, da s pomočjo umetne inteligence, spremeni pasivno orodje v aktivnega. To pomeni, da je vsak izdelek sestavljen z določenimi merili, zaradi katerih so na koncu vsi enaki.